Yleinen
Leave a Comment

Tervetuloa!

Hypin riemusta kun saan aloittaa tämän blogin kirjoittamisen! Mulla on kova hinku luoda kanava jossa voin päästää mun luovuuden valloilleen. Rakastan liikuntaa sekä hyvää ruokaa ja juomaa. Postaukset tulevat olemaan lifestyle henkisiä postauksia, joissa välillä jaan lempparireseptejäni ja toisinaan kerron treeneistäni ja arjen askareistani.

Asun avopuolisoni ja kahden kissamme kanssa omakotitalossa Hollannissa. Muutin Hollantiin vajaa kolme vuotta sitten kun työni toi minut tänne ekspaattina. Tämän hetken projektina on meneillään olohuoneen remontointi ja 8 kuukautisen kissan totuttaminen maailman menoon. Viimeisin seikkailuni oli hiihtovaellus Kilpisjärvellä maaliskuun alussa hyvän ystäväni kanssa.

Nähdään pian! 🙂

Terkuin,

Follow my blog with Bloglovin

Vastaa